HTML

Változást akarunk!

Alapítsunk pártot! Ma már felnőtt az a nemzedék, ami nem lett basározva... Nem hisszük el, hogy csak a "vén rókák" tudják irányítani az országot! Vegyétek észre magatokat, megjöttünk és helyet követelünk magunknak!

Friss topikok

  • UDM: Tisztelt Honfitársaim! Felmerült már Bennetek az, hogy esetleg valami új politikai erő létrehozásá... (2012.01.13. 10:54) Alapítsunk pártot

Linkblog

Archívum

2009.06.17. 01:13 moTa

Alapítsunk pártot

Sziasztok!

Szeretném felhívni a figyelmet erre az oldalra! Lépjetek be és alapítsunk pártot a 2010-es választásokra! Elég volt a sok begyepesedett öregből, akik a régi rendszerből ránk maradtak!!! Próbáljunk meg valami újat! Magyarország a tehetségek országa! Megpróbálom összeszedni a fiatal, ambíciózus, hozzáértő embereket, akik szeretnék, hogy végre előre mozduljon ez az ország és nem csak a saját érdekeiket veszik szem előtt! Tehát, ha érzel magadban elég erőt és kitartást, akkor jelentkezz és segíts megváltoztatni ezt a posványt, amiben élünk!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szavazzunkmasra.blog.hu/api/trackback/id/tr221190106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

UDM 2012.01.13. 10:54:59

Tisztelt Honfitársaim!
Felmerült már Bennetek az, hogy esetleg valami új politikai erő létrehozásával rendet kellene tenni ebben az országban? Sokat hallgatom az emberek negatív véleményét, hogy az összes politikus hazudik. Ez véleményem szerint nem igaz, hiszen a rendszerváltozás óta gyakorlatilag csak 2 párt az MSZP és a FIDESZ váltogatja egymást. Róluk már biztosan tudjuk, hogy nem mondanak igazat. Elszámoltatni nem tudnak, hiszen mindannyian sok rossz fát dobtak a tűzre és ha nagyon megpiszkálják a parazsat felcsaphatnak a lángok.
Szeretnék életre hívni egy olyan mozgalmat, melynek tagjai őszinte, becsületes, dolgos emberek, akik esetleg hajlandóak is tenni Magyarországért és saját jövőjükért! Aki esetleg e-mailben szeretne kommunikálni az megteheti a következő címen: partalapitas[kukac]gmail[pont]com
süti beállítások módosítása